fredag 24. juni 2011

Nye steg

Små steg om gongen, i rett retning. Det er ein fin filosofi. Og det har fleire av våre deltakarar på Lillehammer denne langhelga forstått.

Sondre Rinde (G13) tok sitt andre gull, etter sigeren på 200 meter St. Hans-kvelden, då han vann korthekken, fredag ettermiddag. 9,67 i 2,2 sekundmeter motvind er eit nytt solid løp på 60 meter hekk av Sondre. No er det på eit stabilt høgt nivå.

Marianne Benserud (J16) var i elden for første gongen under 200-meteren. Og ho var ikkje verre på det at ho flytta persen ned tre tidelar, til 27,15. Det gir 922 tyrvingpoeng og er berre fem hundredel unna junior-NM- kravet. (Der er ho klar gjennom kvalifisering i andre øvingar alt. I junior-NM er det jo slik at er ein kvalifisert i éi øving, så kan ein i prinsippet delta i alt ein vil.) 

Endeleg må me nemna Håvard Rinde (G10). Håvard kan nok bli god i mykje, men det er i alle fall rett å nemna han som endå eit kast-talent i Gneist, ved sida av Gjert Høie Sjursen (G11). Håvard betra persen sin med 2 kilos-kula til 7,41 i ettermiddag, noko som er verdt 934 poeng - som blir godt å ha med seg når lagserien skal gjerast opp på seinhausten ein gong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar