torsdag 16. august 2012

Stord-erstatning I - Arna 15/8

Ifølgje nokolunde sikre kjelder ligg Stord Stadion med flunki nytt (framleis blått) dekke, innbydande og fin - men heilt utan utøvarar til helga - då det altså eigentleg skulle vore Stordleikane. Dei ansvarlege i Stord IL si friidrettsgruppe ville ikkje gambla på at det skulle bli fint nok ver til at dekket kunne bli ferdig - og det har me jo all muleg forståing for, sjølv om det må vera smått bittert å stå i 25 grader og fastså at dekket er ferdig før dei oppsette leikane. Ei fattig trøyst for både arrangørar og påtenkte deltakarar er at det er meldt om veromslag og rotbløyte lørdag.

No ja, som erstatning for Stordleikane finst det seriestemne både her og der lokalt - og desse får seg kanskje eit lite oppsving nett i desse dagar på grunn av avlysinga i Sunnhordland.

Onsdag kveld var det seriestemne i Arna idrettspark, der opptil fleire Gneist- og BFG-utøvarar stilte til start. For BFG-gjengen var det 3000 meter dei fleste stilte opp i, med flott årsbeste for trenar Bjarte Eikanger (9,12) og med strålande 9.10,01 frå Jørgen Austvik.

Pål Haugen Lillefosse (G11) fekk notert seg 100 meter-tid med godkjent vind: 14,62 og Eirik Leikvoll hoppa tresteg for første gongen i år, til nett over 10 meter: 10,01 (801 poeng).

Og søndag er det ny "Stord-erstatning" - denne gongen på Knarvik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar