mandag 27. august 2012

Før Ravnanger-UM - V

I kveld var eg på hindertrening på Fana Stadion. Vel, eg var sjølv berre tilskodar - det tok vel dei fleste for gitt, men seks Gneist-utøvarar som skal springa hinderløp under UM var i aktiv trening. Ein av dei var Jørgen Jensen Axelsen, som skal springa 2000 meter hinder lørdag kveld i G18/19-klassen. Jørgen er ein av åtte påmelde. Her er to klare favorittar i Erik Udø Pedersen (Holum) og Sander Sekkingstad Terum (Aurland), men bak der er det fleire som har stempel som outsiderar, mellom dei Jørgen.

Alt fredag spring Jørgen 3000 meter, G18/19. Her er det tøff konkurranse og heile 24 påmelde. Jørgen er rangert som 9. best på førehand. Også her er Erik Udø Pedersen favoritten, følgt av Jørgen Frost Bø (Ullensaker/Kisa), Snorre Holtan Løken (Herkules) og Sindre Løchting (Orion).

Fredag kveld spring også Andreas Iden og Ole Martin Røssland 3000 meter, gutar 17. Det er totalt 11 gutar som er påmeldt øvinga, som har to klare favorittar i Gustav Follerås (Lillehammer) og Kristian Tjørnhom (Kvinesdal). Bak der er det fleire som kjempar. Sterkast tid av desse igjen på førehand er det nettopp Ole Martin og Andreas som har (begge 8:59).

Til sist i denne omgang, stav, jenter 17, der det også er to Gneist-utøvarar med, Marianne Benserud og Tina Therese Jenssen. Dei fem utøvarane i øvinga er ganske greie å rangera: Paula Nedberge Lllano frå Laksevåg er favoritten, framfor Malin Vik Gregor (Orion), Marianne, Kaisa Bovollen Rokne (Nittedal) og Tina Therese.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar