fredag 24. august 2012

Før Ravnanger-UM - II

Lyn - Blogg 1-0.

Modemet i heimen tok kvelden og vel så det etter lynangrepet midt i veka. Og då blir det frustrasjon, harme og fortviling - frå Ipad- og Facebook-brukarar - og frå Bloggaren.

No ja, me får no ordna oss - og prøva koma ajour igjen med alt det som ligg, no berre timar før Gneistspelen står for døra og ein haugevis med Gneist-utøvarar trugar med å omkalfatra heile statistikken...

Men, her og no - til neste helg igjen - til gjennomgangen før UM på Ravnanger:

Me er komne til Jenter 16 og til deira sprintløp på 100 meter og 200 meter:

På 100 meter har me to jenter med, Monika Benserud og Vilde Lund Bjørnsen. Distansen har rimeleg klare favorittar i Hovding-jenta Naomi van den Broeck og Signe Onstad Sævareid frå Asker. Monika har 12,46 så langt, noko som er 4. best av deltakarane på Askøy og like bak tredjerangerte Vilde Gjesbakk frå Rana. Vilde er 9. rangert. Det er 25 utøvarar påmeldt 100 meter.

På 200 meter - der det er 21 utøvarar påmeldt totalt - er det så Vilde som er åleine-representant for Gneist. Også her er det to klare favorittar i Madelen Andersen frå Fredrikstad og nemnde Naomi van den Broeck, medan Vilde er klar og grei tredjerangert på førehand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar