lørdag 18. august 2012

Rundtomkring - og på turné

Akkurat i dag var det nok ein del som var glade for at det ikkje var stordleikar, etter som regnet tiltok i styrke utover ettermiddagen. I morgon skal det bli brukande ver på Knarvik og vonleg ein god Gneist-gjeng der.

Men ein handfull utøvarar har reist ut i Skandinavia og konkurrert denne helga. Eg har prøvd å få oversikten:

I Stockholm er det DN Galan Youth, altså ungdomsstemne på arenaen der det var DN Galan eller Diamond League Stockholm fredagskvelden. Det er ikkje mange nordmenn med og så godt som alle av dei som er det, er frå Bergen. (Unntaket er vel brørne Engevik frå Nittedal, men dei er no halvt bergensarar/gneistarar dei og...)

Aller best av våre gjorde Sondre Rinde (G14) det. I eit sterkt felt på 300 meter hekk kom Sondre heilt ned på 43,40. Det er verdt 1059 tyrvingpoeng og er ny klubbrekord. (Den gamle, på 43,55, hadde Aleksander Lie.)

 Ingrid Næss Johansen og Målfrid Pettersen Lunde (Fana) sprang 800 meter i J15, der Målfrid var heilt nede på 2:22 og tok ein 5. plass. Premiar blei det også på Andreas Iden (G17) og Jørgen Jensen Axelsen (G19) på 1500 meter. Også desse fekk 5. plassar. Saman med Ole Martin Røssland held dei fram Skandinavia-turnéen søndag. Då blir det 3000 meter på Bislett under Norway Games.

På Bislett er Amund Sjursen (G16), Renate (J14) og Aleksander Lie (G16) alt på plass. Amund vann lengde (6,32) lørdag, Renate noterer me heilt nede på 8,38 (964 tyrvingpoeng) på 60 meter og det er kjekt å konstatera at Aleksander er på plass igjen, mellom dei konkurrerande.

Heilt til sist: Monika Benserud tok 7. plass i Nordisk meisterskap i Växjö, Sverige, i tresteg. Med 11,70 var ho på sitt beste - det var berre to cm bak persen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar