torsdag 19. januar 2012

Over til Rogaland

Nokre av oss har eit nokolunde nært forhold til fylket i sør. Sjølv vaks eg opp med fotball, der det var nært samarbeid mellom dåverande Sunnhordland Fotballkrets og den nordlege delen av Rogaland sin.

Rogaland friidrettskrets har eitt større utandørsstemne i si terminlista. Det er Mailekene i Haugesund, som i år (heldigvis) er tilbake i pinsehelga, 26. - 27.mai. I sør-fylket er det smått med store stemne, ser ein vekk frå at Sandnes IL skal arrangera inne-UM.

Til gjengjeld blir det køyrt ei rekkje med seriestemne både i nord og i sør. Spesielt dei i nord kan mulegeins vera aktuelle for utøvarar frå vårt eige omland, i alle fall når dei er i nærleiken av sommaren.

På og rundt Haugalandet blir det både skipa til kretsstemne (på Haugesund stadion) og Haugesund Sparebank Cup (litt rundt omkring). Den siste startar i Sveio 8. mai (som ikkje er aktuell, same dagen som vårt eige opningsstemne, som det jo er) og held fram på Frakkagjerd 5. juni, på Haugesund Stadion 29. august og blir avslutta på Torvastad 22. september.

Kretsstemna på Haugesund Stadion startar opp 14. mai, held fram 11. juli og 14. august. I tillegg har Haugesund tradisjonell avslutningsveke i slutten av september.

I sør har både Skjalg og Sandnes eigen serie med stemne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar