torsdag 12. januar 2012

Hopp og sprett og tjo og hei

Friidrettssesongen (eller -sesongane) går i fasar: Det er inne- og ute, det er bane- og terreng, det er kort og langt - og så har me hoppsesongen. Spesielt den delen av hoppsesongen som går innomhus og som går utan fart er særs sesongbetont.

KM i hopp utan fart er blitt flytta litt rundt om, men har i år hamna på sjølvaste Hauge skule på Osterøy neste søndag, den 22. januar. Saman med Gneist sitt stemne på Ytrebygda den 24. februar så er dette hopp utan fart-sjansen i vinter - i praksis. I lagserien for 2011 var følgjande hopp utan tilløp med til slutt:

Jenter:
- 2 resultat for 1. laget
- 4 resultat for 2. laget
- 5 resultat for 3. laget
- 4 resultat for 4. laget

Gutar
- 0 resultat for 1. laget
- 6 resultat for 2. laget
- 5 resultat for 3. laget
- 2 resultat for 4. laget

Til saman snakkar me altså om 15 hoppresulatat for jenter og 13 for gutar (28 totalt) som talde med i Lagserien, henta frå to enkeltdagar (KM, som i fjor var på Laksevåg, og Gneist sitt hoppstemne), så dette er viktige stemne!

I tillegg startar Fana IL i morgon, fredag, opp sin aller første kengurukarusell i Høiehallen. Den går over frem fredagar (13. januar, 3. februar, 10. februar, 24. februar og 9. mars). Her er det ikkje utan fart, men i staden full fart: høgde og lengde på dei fire første datoane og høgde og tresteg den siste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar