søndag 22. januar 2012

Hopp i Lonevågen

Vel, det er i kaldaste laget å hoppa i både Lonevågen og andre vågar nett no. Men det var no det det var; hopp-KM i Lonevåg i dag, søndag. Ein liten gjeng med Gneist-utøvarar reiste utover til Osterøyhallen og fekk med seg edle medaljar og nokre poeng... Me får håpa - og tru - det blir endå fleire deltakarar i hopp utan fart på Ytrebygda skole i slutten av neste månad.

Kristoffer Blücher (G13) kom, i tillegg til alt anna, heim med ny klubbrekord, då han hoppa 2,41 i lengde u/t. Den gamle hadde Tom B. Haaland (2,37) i frå det året Bjørg Eva Jensen henta einaste vinter OL-gullet heim til Norge, 1980.

I høgde u/t peikar det seg ut to utøvarar: Aller sterkaste prestasjonen stod Emil Engelsen Holm (G15) for, då han svinga seg over heile 1,38. Det gir 949 poeng og det gjer han også til klar norgeseinar så langt i vinter. I tillegg oppnådde Eirik Leikvoll (G14) 1,26, som gir 906 tyrvingpoeng.

Silje Stenersen (J12) og Monika Benserud (J16) var einslege svalar mellom jentene. Her var det naturlegvis spesielt gledeleg at Monika var tilbake mellom dei konkurrerande, for første gong på nærare eit halvt år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar