tirsdag 3. januar 2012

4. vinterkarusell: Flinke nykomarar

Denne vinteren inneheld det meste av ver, men tordenveret og haglet gjorde seg heldigvis ferdig før start på den 4. vinterkarusellen mandag kveld. Vått blei det, i alle fall på bakken, men brukande forhold var det likevel. Nokre av ungdommane sprang på "idealtid", men brukbart fort likevel,

Ingrid Næss Johansen sesongdebuterte på 5 km med 22.25. Med det suste ho rett inn på 3. plass på "Gneist og omland" sin adelskalender for denne vinteren. Sanne Lillevik Christensen sesongdebuterte også, ho med 27.37 og 7. plass i Gneist-samanheng i vinter.

For gutane blei det ein sesongdebut og ein klubbdebut: Ole Martin Røssland sprang inn til 18.11 på sin første 5km for vinteren, noko som er 4. beste Gneist-tida i vinter, og Magnus Pettersen Lunde debuterte som offisiell Gneist-utøvar på 18.13, som er delt 5. plass totalt i vinter.

På 10km blei det gledeleg debut for evigunge Marlen Røssland. 50.44 med fall let seg høyra. Det er tredje best i Gneist-leiren i vinter.

Og Torgeir T. Hasås betra si 10km-tid til 38.40 og styrkte dermed sin posisjon som tredje beste i Gneist og omland-samanheng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar