lørdag 21. januar 2012

Guteklubb i Høiehallen

Lørdag ettermiddag var ein fin gjeng med gutar i mange aldrar med på offisielt stemne i stav og tresteg utan fart. Og det var i den siste øvinga dei minneverdige resultata kom. Dette er jo på mange måtar ei ukurant øving, der det offiselt berre finst "bestenoteringar" og ikkje rekordar, men i klubbrekord-samanheng i Gneist er me store på det og har med tresteg utan fart.

Difor fekk me tre nye klubbrekordar lørdag ettermiddag:

Håvard Rinde (G11) sette ein splitter ny ein i sin årsklasse, med hoppet på 5,52. (Det var elles berre sju centimeter framfor Pål Haugen Lillefosse.)

Sondre Rinde (G14) fekk seg klubbrekord også i denne øvinga, då han oppnådde nøyaktig 7 meter. Med det slo han Magnus Leikvoll sin to år gamle rekord i aldersklassen i øvinga (5,78).

Til gjengjeld fekk Magnus Leikvoll (G16) seg ein ny, no altså i G16, der rekorden var ledig, med eit hopp på 7,12.

Dei litt eldre gutane hadde det også kjekt i sandgropa i Høiehallen: Ungdommane Arne Lillefosse, Arve Rinde og Trond Leikvoll var monaleg jamne: Arne 6,71, Arve 6,66 og Trond 6,44. Dessverre gir tresteg utan fart ikkje poeng verken i Tyrvingtabellen eller i Veterantabellen. For dei alle var det likevel ei fin gjennomkøyring før dei meir kurante utan fart-øvingane i høgde og lengde dei komande vekene.

Og kor e' alle jenter hen?...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar