tirsdag 9. august 2011

Yr vs. Storm

Det har vore mykje spennande ver i sommar, det er sikkert. Like sikkert ser det ut til å vera at når det stundar mot Gneistspelen, ja så skrur vermeldarane på sine dystraste miner. I går kveld sat eg og tenkte på finurlege oppfinningar som kunne gjera det muleg å skriva resultat utan å koma til sekretariatet med oppsmuldra filler etter konkurransane. Korleis An-Magritt klarte å få noko vettugt ut av listene for to år sidan, det skjønar eg enno ikkje.

For to år sidan var det jo også Gneistspelen/KM 11-14 år og det var ei rotbløyte utan like. I tillegg er me lova godt med vind til helga. Men la oss ta det positive: Fredagen, med livlege rekruttar og 10-åringar i elden, er me lova absolutt brukande ver. Og så var det slutt på det positive, i alle fall i følgje yr.no. Både lørdag og søndag (om enn i noko varierande grad) skal det både regna og blåsa såpass at det neppe blir behageleg. 

Men så, så får me setja vår lit den skarpe konkurransen mellom Yr og Storm, for sistnemnde meiner i alle fall at nedbøren skal bli ein god del mindre, sjølv om også Storm seier me bør halda på hatten.

Vel, vel, alt i alt ser det ut til at me kan flytta Gneistspelen til kva helg me vil, styggaveret følgjer etter likevel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar