fredag 12. august 2011

Lite smålåtne

Så ser det ut til at me får "full pakke" når det gjeld veret til Gneistspelen: Strålande forhold for dei yngste i dag, fredag, flott - men med ein del vind - lørdag og det tidlegare i veka varsla sørpeføret søndag. Det kan me leva med, flott er det også at det er dei aller yngste som får det finast, no når det likevel skal fordelast.

Det er rimeleg å tru at IL Gneist kjem til å vera særs lite smålåtne når det gjeld medaljefangsten i sitt eige KM, for årets Gneistspelen er - som for to år sidan - også KM for dei mellom 11 og 14 år. (Så får me håpa at Gneistspelen ganske snøgt finn si form, med eige øvingsprogram, også når det ikkje blir arrangert KM!) Det tilseier både påmeldingane og kvaliteten på Gneist-utøvarane i dei aktuelle aldersgruppene, slik allment.

For dei to eldste årgangane, 13- og 14-åringane, så er uttaket til dei regionale ungdomsleikane første helga i september eit anna uttrykk for Gneist si sterke stilling for tida. Første helga i september møtest dei beste 13- og 14-åringane frå Sogn og Fjordane i nord til Agder-fylka i sør til dyst på Osterøy Stadion i Lonevåg. Det første uttaket låg føre torsdag og der er heile 11 Gneist-utøvarar med. Faktisk er nabo Fana IL nest største klubb her, med 7 utøvarar med, medan veslebror i Bergen Nord, Norna-Salhus, må nøya seg med 4.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar