fredag 12. august 2011

Fantastisk fin opningskveld

Gneistspelen blei innleia i eit strålande ver fredagskvelden. Stadion-termometeret på Fana viste 23 grader og ein fin bukett ungar til og med ti år prøvde seg på 60 meter, lengde og i kule (10-åringane). Her er ingen nemnde og ingen gløymde denne gongen, sjølv om statistikken blir oppdatert etter kvart også for dei yngste.

Me er lova ein regnfri lørdag også under det som då blir det kombinerte KM/Gneistspelen. Til gjengjeld skal det koma ein del vind, men her vil det nok variera, slik at ein del kan bli heldigare enn andre.

Mengda deltakarar/startar er ein del ned frå stor-suksessen KM/Gneistspelen i 2009. Det kan skuldast at me enno har ferie i ei god veke her i Bergen, men dei som er påmelde kan fort få ei fin oppleving.

15- 19- åringane har ei lita handfull øvingar i sin gneistspel. Fredagskvelden opna det med to Gneist-ungdommar i stav. Dei har ein del å gå på før dei skal til UM i Fredrikstad om to veker...

I stav viste til gjengjeld Eirik Leikvoll (G13) framleis flott stavform alt onsdagskvelden i Arna Idrettspark då han betra pers og klubbrekord med éin centimeter, til 2,73.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar