søndag 28. august 2011

Stafett er stafett

Vel heime frå UM i Fredrikstad er det mykje som kan slåast fast, mellom anna: austlandsveret er monaleg oppskrytt, me må ta betre vare på helsa og stafett er stafett.

Dei to siste ting heng jo på eit vis saman. Man tager det man haver og lagar to stafettlag. Slik kjende me det vel litt, etter at både den eine og den andre hadde måtta kasta inn handkleet før og under UM.

UM blei avslutta med 1000 meter stafettar søndag ettermiddag. Jentene stilte som BFG Fana, med ei Bjarg-jente først, ei Fana-jente deretter og deretter to habile etappar av Marianne Benserud, som måtte ut på den sjeldne 300 meteren for eigen del, og av Vilde Omholt, som rett og slett debuterte på 400 meter då ho tok avslutningsetappen. 7. plass var absolutt akseptabelt for dette laget.

Gutane hamna på 9. plass, med våre to gode stavhopparar på dei to kortaste etappane, Magnus Leikvoll og Håvard Våge Opheim. Så følgde Andreas Iden på 300 meter- etappen og Aleksander Lie på 400 meter-etappen. Dette laget har definitivt potensial. Tida 2:18,07 er faktisk ny klubbrekord. Den gamle var på 2:19,05 og var frå året 2000 - sett av kvartetten Eirik Aadland, Torstein Onarheim, Torgeir Hasås og Morten Benserud.

Me tar det med oss! Og som klubb er det kjekt at det er nye utøvarar som får stafett-erfaring i større samanhengar.

Då var det å få tørka seg og telja ned til dei sikkert solfylte dagane under neste års UM på Ravnanger, Askøy...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar