fredag 30. september 2011

Veldig tidleg terminliste"nytt"

Ja, det er så tidleg og så lite nytt at det må vera "nytt", altså i hermeteikn. Eg snakkar no ikkje om innomhus-terminlista - som heller ikkje er klar - der det er godt håp  om spennande arrangement i den splitter nye Leikvang-hallen (open for trening frå og med mandag). Eg snakkar om neste utesesong.

Juni månad er jo ein månad for reising, det er berre spørsmål om kor og når. Først ei melding til Hordaland Friidrettskrets: Det bør vera (kanskje til og med god) plass til stor-KM i juni månad igjen i 2012.

Veidekke-lekene på Lillehammer har tradisjonelt gått over fire dagar rundt St. Hans - ofte har dei begynt før skulane (i alle fall her vestpå) har teke ferie og blitt avlsutta i første feriehelga. No syslar lillehamringane med planar om å flytta stemnet så tidleg som til 8. - 10. juni - og altså gjera det til eit tredagarsstemne. Dette er ikkje avgjort, men det er spennande planar. Det plasserer i så fall stemnet mellom Framo her lokalt og Tyrvinglekene. Eit konkret problem for Veidekke er at 8. - 10. juni vil kollidera med Donald Duck-stemnet på Bislett, i samband med Bislett Games 7. juni. Dette kan nok vera ein effektiv stoppar for planane.

Skulle denne endringa likevel finna stad, vil altså helga 22. -24. juni vera heilt ledig og fri (igjen).

... To be contiuned...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar