tirsdag 20. september 2011

Gamle Folk Nytt

Mentalt utlada (II): Etter eit par sesongar med skikkeleg trøkk og interne stridar i foreldreflokken (fedreflokken) i Gneist, så synest det som om mange av oss kjenner at me har fortent ein kvil. Ikkje veit eg kor me i så fall har fått det ifrå.

Sanninga er i alle fall at banedeltakinga i 2011 har vore særskilt tynn for Avdelinga for Gamle - som ungdommane seier det. Me kan telja resultata frå utesesongen på to fingrar: Geir Sjursen sin 100 meter på Fana Stadion 17. august og Jostein Lie sitt diskoskast same staden den 14. september.

Totalt i Veterankonkurransen 2011 - med ein liten bukett inne-resultat i tillegg - er det nemnde Geir Sjursen som leiar suverent, framfor Arve Rinde (med ein intens innsats inne i februar månad) og Trond Leikvoll (fjorårsvinnaren, som også ser ut til å ha satsa alt på vinteren dette året). Nr. 4 er Jens Opheim, 5 er Jostein Lie og nr. 6 er Mads Holm.

Jostein Lie kan på si side trøysta seg med solid innsats i årets Bedriftskarusell i regi av Hordaland Bedriftsidrettskrets. Her er det berre å gjennomføra torsdagens 10. og siste løp for å sikra seg pall-plass (3.). Her er det mykje vatn mellom båtane: alle dei første plassane er klare, så sant folk stiller opp for to rundar rundt Tveitevatnet i ausande regn. Bloggaren er på trygg 4. plass.

Her er alle sjansar til å ta seg saman, i Avdelinga for Gamle Folk. Det kan til dømes skje under veteran-KM i Knarvik (men arrangert av Laksevåg...) dei to første dagane i oktober. Påmeldingsfrist: 28. september!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar