lørdag 10. september 2011

Å gjera ting ein ikkje kan

Det går mot slutten av sesongen og ein del utøvarar nyttar sjansen til å "gjera ting ein ikkje kan". Det er jo sjølvsagt eit utsagn ein må moderera (ganske kraftig). Det er langt frå slik at ein ikkje kan, men ein er med på øvingar ein ikkje elles prioriterer så høgt og som ein ikkje er fullt så flink i - i utgangspunktet.

Onsdag blei det såkalla (jada, eg held nok fram med å bruka den nemninga) "Stor-KM" avslutta på Fana Stadion. Stian Norheim (G15) debuterte på 400 meter med 61,44 (714 poeng), medan Aleksander Lie (G15) prøvde seg på tresteg og landa på 10,47 (767 poeng). Litt mindre unormalt var det då Aleksander også sprang 100 meter hekk, sjølv om det er langhekk han likar best. Her blei tida 17,31 (745 poeng).

Eg registrerte absolutt ingen Gneist-jenter frå 15 år og oppover onsdag. Det kan ein jo tolka som ein vil, men at det er ansvarlege i og rundt Kretsen som også kan gjera tinga betre, det er ganske sikkert. Ein kan altså begynna med å følgja med på terminlista og jakta på betre plasseringar i den for kretsmeisterskap alt frå 2012. Det er ikkje lett, men det er heller ikkje noko hokus pokus. Finn ein ikkje ledige helger i vårsesongen, så finn ein i alle fall to onsdagar då!

(Eg kjem gjerne med tips når ramma for terminlista ligg føre rundt årsskiftet.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar