torsdag 1. september 2011

Lite stor-KM

Dag 1 av det sokalla "stor-KM" gjekk av stabelen på Fana Stadion i går kveld - og jammen er ikkje den offisielle resultatlista alt klar. Den fortel at det er ei god overdriving å kalla dette KM-et for "stor", eg veit ikkje heilt kva omgrepet har rot i. Ein del ser ut til å ha kvilt seg litt etter UM, ein del andre var ivrige etter meir. Men, som omtalt tidlegare: det å halda eit slikt meisterskap etter at alle større meisterskap for sesongen er over, er ikkje akkurat eigne til å gjera KM "stor(t)".

Me noterer oss at Aleksander Lie (G15) sitt kast-eventyr (på Stord) no er erstatta med lengde, ei øving Aleksander stort sett har halde seg unna dei siste åra. I går landa han på 4,64, noko som gir 698 poeng (og for så vidt KM-sølv).

Framfor alt merkar me oss at Stian Norheim (G15), etter å ha sprunge 1500 meter hinder og 2000 meter i UM og etter å ha sykla Rallarvegen tidleg i veka, fekk seg ein flott debut på 5000 meter. Han blei nr. 4 i seniorklassen med 16:45,76. Det er berre godt og vel 15 sekund bak junior-NM- kravet. Det er også desidert beste tida i G15 i år, 23 sekund framfor triathlon-utøvar og habil distanse-springar, Gustav Iden frå Norna-Salhus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar