onsdag 9. februar 2011

Terminlistenytt: Travel vår, roleg haust?

... Og det kommer mer...

Følgjande avsløringar er no komne i terminlista:

Askøylekene er tilbake!... Etter eit naturleg kvileår i 2010, fordi banen var under oppgradering før junior-NM, er askøyfolket klare med sine leikar igjen. Tidlegare gjekk leikane over to dagar. Så vidt det er muleg å lesa av oversikten, så blir det éin dag dette året, det vil seia ein kveld, onsdagskvelden den 25. mai. Og naturlegvis blir me skuffa dersom ein ikkje stiller med kuling og regn på Ravnanger, slik tradisjonen tilseier.


Framo er stadfest til 2. - 5. juni, altså frå Kristi Himmelfartsdag og ut veka. Framo og Norna-Salhus lovar blå himmel og solskin, uansett ver.

13. juni blir det leikar i Ulvik, medan me førebels saknar stadfesting på friidrettsfestivalen for alle aldrar eit stykke lengre ute i fjorden, i Strandebarm.

Stor-KM, Gneistspel/KM 11-14 og Stordleikane er stadfesta på dei datoane bloggen tidlegare har annonsert, medan Fanalekene har funne seg ein ny kalenderheim, siste helga i august, den 27. Det betyr for det første at Fanalekene går den helga det er UM i Fredrikstad, for det andre at september månad er langt tynnare med tilbod enn på særs lenge. Første helga er det NCC på Osterøy for 13- og 14-åringar. Men det gjeld jo berre dei kvalifiserte frå desse aldersklassane. Andre helga er det Bergenslekene, men så er det nesten slutt, ser ein bort frå Gneist sine kast- og løpsstemne - men det skal ein naturlegvis ikkje gjera.

Ein konklusjon får vera at ein formtopp før skuleferien ikkje vil vera så dumt...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar