søndag 6. februar 2011

Kurant ukurant

Noko av det som var mest verdt å merka seg under det andre (og siste for denne innomhus-sesongen) Gneist-stemnet i Høiehallen fredag, var kulestøta til dei godt vaksne. Det skal me koma tilbake til.

Det var heldigvis også lovande prestasjonar av dei yngste poengplukkarane. 10-åringane i lengde for gutar, til dømes, og 10- og 11-åringane i lengde og hekk, for jenter. Her var det mykje bra.

I lys av fjorårsinnsatsen innomhus kunne ein kanskje håpa på fleire kulestøt. Igjen får ein, når det gjeld den øvingsgreina, vera glad for det ein får, som til dømes Håvard Rinde sitt støt på 6,53 i G10, som gir fine 865 Tyrving-poeng.

Så til det kurant ukurante: Monika Benserud (J15) sprang denne gongen 60 meter hekk (76 cm) på 9,21. Frå tidlegare har ho 9,12. Aleksander Lie (G15) kom i mål på 9,79 på same hekkelengde (91 cm). 60 meter hekk for 15-åringane har me ikkje ført klubbrekordar for tidlegare. Det er ein ukurant hekkedistanse utandørs, der jentene i denne aldersklassen spring 80 meter og gutane 100 meter. Samtidig er den i bruk rett som det er innandørs. Difor noterer me oss Monika og Aleksander sine tider som gjeldande klubbrekordar.

(Klubbrekord-oversikten er elles til overhaling. Ein eldre versjon blei nyleg ved eit mistak lagt ut. Ei kontrollsjekka utgåve er snart på veg til ei nettside nær deg.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar