mandag 28. februar 2011

Store endringar i Veterankonkurransen 2011

Det er svært mange som sit rundt om i dei tusen heimane no i stor spenning. Dei ventar på nytt, ikkje frå sløyfene rundt Holmenkollen, men om stoda i Veterankonkurransen 2011.

Her har det faktisk skjedd ein god del i vinter. Mange menn - det er framleis ein herrekonkurranse dette - har vore i elden og særleg i hopp. Sist blei det oppnådd høgst respektable hopp på Ytrebygda skole fredagskvelden.

Geir Sjursen - BFG/Gneist - har teke ei solid leiing med 1804 poeng på tre øvingar så langt. Toppane blei oppnådd under KM i hopp i Laksevåghallen i januar: 2,77 i stille lengde og 1,38 i stille høgde let seg absolutt høyra. I tillegg har Geir støtt kule i Høiehallen tidleg i februar.

Meir overraskande er det kan henda at Arve Rinde er heilt oppe på 2. plass. Han har same tre øvingane som leiaren og det er absolutt respektabelt det Arve har greidd også. Til saman ligg han på 1353 poeng.

Den regjerande meister, Trond Leikvoll, har også same øvingane og har til saman 1173 poeng.

Inn på lista etter fredagskvelden kom Jens V. Opheim fykande, no med 826 poeng etter hopp i stille høgde og stille lengde.

Like bak følgjer Mads Holm, også han med dei to øvingane på Ytrebygda som teljande så langt i år.

I angrepsposisjon, bakerst, finn me Jostein Lie, som har nøydd seg med eit par kulestøt i Høiehallen først i februar.

Det er lenge igjen av årets konkurranse, men innomhus-sesongen har gitt ein brukande start.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar