onsdag 16. februar 2011

Lenge leve Lonevåg

"Ekte idrettsglede" er mottoet i Osterøy Idrettslag. Det finst episodar og prinsipp utpå Osterøy som ikkje alltid verkar i den retning, men det er ikkje tema her. I staden er det all grunn til å prisa den fantastiske dugnadsinnsatsen som ligg bak friidretten på Osterøy. Første helga i september arrangerer til dømes Osterøy dei regionale NCC-leikane på Osterøy Stadion i Lonevåg (eller på Hatland, for dei som vil vera svært lokalt presise) for tredje året. Det er eit arrangement som Osterøy overtok etter Haugesund og det er elles Nadderud/Tyrving og no sist Lillestrøm austpå og Stjørdals-allliansen - med ei rekkje idrettslag i arrangørstaben - som er arrangørar for dei andre regionane. Osterøy er såleis ein lilleputt i storleik, men ikkje i dugnadsinnsats.

Men viktigare enn NCC-leikane er den serien av stemne som Osterøy arrangerer frå april til september, 11 karusellar i alt, om ein tel med stort og smått. Både Hovding, Ask og til og med Norna-Salhus må stå med lua i handa og konstatera at det er Osterøy som har det breiaste og beste tilbodet av seriekarusellar. Over tid er også øvingsutvalet særs godt.

Første karusell i 2011 går av stabelen den 27. april, sidan går det slag i slag fram til 20. september. Dei to første karusellane finst i terminlista.

På linken nedanfor finn ein oversikten over karusellar (og for så vidt andre lokale stemne) når ein trykker på "Lokal terminliste" øvst. Oversikten i excel-arket blir jamleg oppdatert, men siste sjekk viste øvingsprogram på alle karusellar minus to i sommar.

Lokal terminliste, Osterøy

God tur til Lonevågen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar