mandag 10. august 2015

Før junior-NM - I (Kor e alle jenter hen?)

Dette første innlegget framfor komande helgs junior-NM i Byrkjelo tar for seg absolutt alle jentene som er påmeldt meisterskapet frå Gneist.

Tre.

3.

Og det var her eg skulle hatt ein grundig analyse av årsaksforhold og slikt. Det skal eg ikkje. Eg skal berre (igjen) peika på at jente-friidretten i Gneist, samla sett, bør vera langt oppe på saklista i dei styrande organa - når sesong skal evaluerast og ny(e) sesong(ar) skal planleggast.

Så er det nemnt.

Og det blir nok nemnt igjen.

Til jentene:

Ingrid Næss Johansen er påmeldt 3000 meter i U20. Her er det totalt 13 påmelde utøvarar. Live Solheimdal (Steinkjer) og Ingrid Folvik (Gular) peikar seg ut som favorittar. Vår Ingrid har eitt 3000-løp i år, på 11:17 i Göteborg.Maren Haugen Lillefosse hadde ein lang, ufrivillig pause i forkant av fjorårets junior-NM. Då tok ho ein strålande bronsemedalje. Ho er påmeldt lengde også i år, saman med 31 andre utøvarar. Caroline Fleischer frå Ski, som kom på plassen bak Maren i fjor, er favoritten i år. Ei Maren i fjorårsform vil vera i finale - og kan henda vel så det.

Sanne Myrmel har vore mykje på turné med stav-gjengen, men har ikkje konkurrert på ei god stund. Ho er ei av ni jenter med i stav i U20 - gledeleg mange. Sanne er rangert bakerst i gjengen, med Lene O. Retzius frå BUL som (klar) favoritt.

Då er alle påmelde Gneist-jenter i årets junior-NM presentert. Det var tungt arbeid - i alle fall i overført tyding.

**

Gutane er ein liten bunch, naturlegvis. Kjem tilbake til dei.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar