søndag 16. august 2015

Eventyrets begynnelse - junior-NM dag 3

For Henrik Irgens Gravdal og Andreas Iden blei junior-NM i Byrkjelo eit eventyr. For førstnemnde blei det avslutta med å komplettera Gneist si medaljesamling; han vann bronsen på 800 meter i U20 søndag, igjen med å slå ein av desse ungdommane frå Sandnes, med etter måten knepen margin.Totalt blei det altså 1 gull - 1 sølv - 1 bronse.

Eit aldri så lite eventyr i seg sjølv, naturlegvis, og for desse karane spesielt.

Men for Gneist bør det berre vera eventyrets begynnelse. Det er ingen tvil om at det finst eit potensiale til ei endå større breidde, også i toppen, i klubben. Og, som tidlegare etterlyst; jentene er for tida sett på sidelinja av framoverstormande gutar/unge menn.

Elles siste dag: Fleire fine plasseringar, mellom anna til Henrik Almenningen i tresteg og til Anders Bjørndal på 800 meter i eldste klasse - eit svært godt finaleheat, som det var.

Gjert Høie Sjursen meiner eg debuterte på 110 meter hekk, med 16,82 - fem hundredelar bak Sonre Rinde sin G15-klubbrekord.

Stian Norheim betra persen sin på 3000 meter hinder monaleg frå fjorårets junior-NM - no til 10:08,29.

Og endeleg blei det heilt til slutt sprunge ein habil 1000 meter stafett. Sidan eldstemann på laget er i G18, så noterer me ein klubbrekord på distansen i nettopp G18. Dei fire på laget var Henrik Almenningen, Gjert Høie Sjursen, Kristoffer Blücher og Henrik Irgens Gravdal. Tida blei 2:03,50. Og om det skulle vera tvil: Det finst ein Henrik til - Almenningen

Vel blåst!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar