torsdag 1. november 2012

Planane klare på Osterøy

No er det ikkje alle planar som blir følgde når det kjem til stykket. Det gjeld også Osterøy IL sine planar for karusellstemne; nokre justeringar blir det no gjerne når det nye året og den nye våren skikkeleg er på plass.

Likevel; planane for karusell-stemne på Osterøy i 2013 er no klare - sjølv om dei er aldri så førebelse. Det er veldig bra. Andre som arrangerer karusell-stemne held gjerne øvingsprogram tett til brystet til eit par dagar før stemna. Her er det mykje å læra av ostringane.

Det startar på Haus 24. april, med korte distansar (for dei yngste), før det første "skikkelege" karusell-stemnet på Osterøy Stadion i Lonevåg går av stabelen mandag 6. mai. Det er elles rett i forkant av BFG sitt opningsstemne på Fana Stadion, så det er vel mest aktuelt for dei yngste. 21. mai passar gjerne betre?

1. juli og 29. juli er datoane for sommarstemna med løp. 31. juli og 2. august er det planlagt eigne stemne for høvesvis kast og hopp, medan hauststemna er planlagt 26. august og 21. september.

Og alt dette kan me notera oss medan me ventar på skikkeleg stadfesta innomhus-terminliste på Leikvang...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar