mandag 26. november 2012

Mai-nytt

Først: Sentrumsløpet i Oslo er det ein del som satsar fram mot, mellom anna har ei av våre heilt ferske Gneist-medlemmer, Linn Seliussen, alt gjort store ting i Sentrumsløpet i ung alder. Dette løpet går komande vår den 27. april.

Men, så til mai:

... Eller, aller først til juni: Gneist vann jo lagkonkurransen i Tyrvinglekene 2012, men Gneist vann i tillegg samanlagtkonkurransen for Tyrvinglekene og Romerikslekene. Nett det var ein svært sterk prestasjon, sidan Gneist-"troppen" til Romerikslekene var svært så tynn: Berre Monika Benserud forsvarte Gneist-fargane på det fine stadionet på Lillestrøm.

Éin grunn til det var at Romerikslekene i 2012 gjekk nøyaktig same helga som Mailekene i Haugesund. Til Mailekene har Gneist-kontingenten berre blitt større og større dei siste åra. Men i 2013 blir desse arrangementa å finna på ulike helger:

Romerikslekene går helga 25. - 26. mai. Det er same helga som det er NM og UM i banestafettar i Sandnes, så dei som blir tekne ut til å vera med i Sandnes kjem seg ikkje til Lillestrøm.

Mailekene går ekstra tidleg i 2013 - nemleg søndag 19. mai og mandag 20. mai. Det vil med andre ord seia at stemnet går på den splitter nye banen, like ved innandørshallen, 1. og 2. pinsedag - langhelga som startar med fredag 17. mai.

... Så då blir det vel 17. mai-feiring i Kvinnherad i 2013, vil eg tru...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar