tirsdag 14. januar 2014

Sprekt, men tynt

Dette årets meisterskap i hopp utan fart søndag blei på ingen måte prega av Gneist eller BFG. I siste fem-seks åra har eg ført statistikk både for den eine og den andre, men eg kan ikkje hugsa sist det var så tynn deltaking frå Gneist/BFG i KM i hopp utan tilløp.

Meisterskapet gjekk - nesten tradisjonen tru - av stabelen på Laksevåg.

Men - til dei spreke som var til stades frå BFG Bergen:

Marianne Benserud blei kretsmeister i seniorklassen med sitt hopp på 1,33 i høgde.

Eirik Leikvoll fekk med seg sølvmedalje i G16-klassen, med sitt hopp på 1,38 i høgde. 1,38 er ny pers med åtte centimeter. Den gamle blei sett under fjorårets KM - på Laksevåg.

Så til lengde utan fart:

Her blei Vilde Lund Bjørnsen kretsmeister i 18/19-klassen med hoppet sitt på 2,65. Det er tangering av Vilde sin pers og U20-rekorden i BFG, også den sett under tilsvarande meisterskap i Laksevåghallen i januar i fjor. Prestasjonen er den beste i BFG så langt i 2014, målt etter serietabellen.

Eit aldri så lite come back fekk me frå Mats Benserud i seniorklassen, der han fekk med seg eit KM-sølv med lengda 2,82.

Kristoffer Blücher fekk med seg sølv i G15 med 2,60 - igjen tangering av pers frå januar i fjor.

Sondre Rinde blei nr. 5 i G16-klassen med 2,41.

Og dett var dett. (Utanom dei nemnde finn me berre Gjert Høie Sjursen i Gneist-fargar i yngre klassar. Gjert blei nr. 6 både i høgde og lengde - i ein klasse (G14) med god deltaking.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar