mandag 27. januar 2014

Før inne-NM (IV)

Først: Dette er ein presentasjon og ein gjennomgang av dei påmelde frå BFG Bergen til komande helgs inne-NM i Stangehallen. Eg held det for godt muleg at ein eller fleire utøvarar, på ein eller fleire startar, vel å stå over når det kjem til stykket - av ulike grunnar - på same måten som det er mange som i utgangspunktet ikkje deltar på arrangementet.

Men her er eg berre i smålåten grad informert om skade- og sjukdomssituasjonar - og held meg såleis i utgangspunktet berre til startlistene.

I dag er det først den svære lista med påmelde til 60 meter for kvinner, senior det gjeld. Her er Monika Benserud påmeldt. Monika har beste registrerte tida så langt i år, med 7,79, frå Nornalekene, så her er det muleg med ein finaleplass. Mellom fleire andre sterke namn er Mari Gilde Brubak (Malvik), Christine Bjelland Jensen (Gular), Elisabeth Slettum (Skjalg) og Helene Rønningen (Tyrving).

Også søster Marianne Benserud bør stila høgt - bokstavleg talt - når ho er påmeldt høgde utan tilløp i kvinner, junior. Her er Marianne tittelforsvarar frå meisterskapen i Haugesund i fjor. Då var det berre to som stilte, i år er det seks utøvarar på startlista. Telma Eide (Søndre Land) og Malin Engan Wiseth (Trondheim) er andre gull-aspirantar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar