søndag 26. januar 2014

Før inne-NM (III)


1972 skreiv Bruce Springsteen ein litt underleg song, som fekk plass på første albumet hans som kom ut i januar 1973. Det er ikkje ein song som så mange kjenner og den blir sjeldan trekt fram frå gløymselen - men det hender.

Songen heiter Mary Queen of Arkansas - og den er i kategorien tvilsam aproposmusikk når Martine Eikemo Borge sine NM-øvingar står på dagens blogg-program.

Martine var jo Arkansas-buar i fire år og har opptil mange svært gode inne-resultat frå den dåverande heimearenaen sin i Fayetteville, Arkansas. Det er dermed noko svært sjelden - så langt - når ho står på startstreken i eit norsk innemeisterskap, på Stange neste helg.

Ho er påmeldt både 400 meter og 800 meter.

På 400 meteren er ho på papiret klar favoritt, saman med Vilde Svortevik (Gular). Andre interessante namn mellom dei 16 på startlista er Benedikte Hauge (Kristiansand) og Sara Dorthea Jensen (Bryne).

På den doble distansen er det 13 påmelde utøvarar. Også her er Martine heilt i toppen av rangeringslista, med Kristine Eikrem Engeset (Vidar), Ida Fillingsnes (Herkules) og Aurora Selstad Dybedokken (Tyrving) bak der.

Me får vel, på vegne av Martine, konkludera med at 41 år etter at Mary Queen of Arkansas blei utgitt, så kom Bruce med High Hopes.

**

13 dagar igjen... 


Pingo

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar