tirsdag 14. februar 2012

Fana - det nye Laksevåg

Fana IL si friidrettsgruppe har vakse seg stor og sterk, både på utøvar- og leiarsida, dei siste åra. Eg skal ikkje overdriva samanlikninga, men kanskje Laksevåg IL har blitt mindre om lag samtidig?

I alle fall har Laksevåg "sagt frå seg" det som i fleire år var sjølve opningsstemnet for barn og unge, Laksevåglekene. I fjor stod det på terminlista, men blei avlyst, i år ligg det ikkje inne på planen i det heile.

På den andre sida har Fana jakta på eit alternativt tidspunkt for sine Fanalekene, som me har vore vane med har avslutta sesongen, slik om lag siste helga i september. Noko må jo avslutta sesongen også, men i Fana har ein jakta på helger i mai og ein har jakta på helger i august som alternativ, men no ser det ut til at ein endar opp heilt i andre enden av terminlista frå der me altså har vore vane med å finna Fana sine leikar:

I 2012 er Fanalekene sett opp 28. - 29. april, som det aller første todagarsstemnet lokalt, og vel det einaste på minst to dagar før Framolekene ein god månad seinare.

I mitt nærmiljø var ungdommane gode og leie då me kom til Fanalekene sist i september i fjor, så her vil nok nyhendet om Fanalekene som opningsstemne bli ønskt velkomment. I fjor la Fanalekene litt om på øvingsprogrammet, det gjenstår å sjå kva som blir utvalet i slutten av april.

Og så kan kanskje den nye avslutningstradisjonen for heile det lokale friidrettsmiljøet bli Gneist sine kast- og løpsstemne i september?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar