torsdag 3. november 2011

Inn i hus og eitt år eldre

Då er innesesongen akkurat så vidt komen i gang. Det skjedde akkompagnert av fingermat og festtalar under opninga av innandørshallen på Leikvang sist lørdag. Pittelitt tid til friidrett blei det faktisk også.

Dette var eit stemne der deltakarane var inviterte på førehand og berre øvingane 60 meter og lengde stod på programmet. Det var eit visst manne- og kvinnefall på invitasjonslistene, så dette blei ei smålåten opning. Så får me satsa på at aktiviteten kjem seg etter kvart der oppe i det bergenske nord.

Fleire Gneist-utøvarar måtte melda forfall, men ein liten bukett var no likevel med.

Og la meg repetera: Innesesongen går frå 1. juli til 30. juni, og ein følgjer då prinsipielt - og i alle fall pr. statistikk - aldersklassane ein har i siste del av den perioden. Er ein fødd i 1998, så er ein i G14 eller J14 alt no. Med andre "fylte" til dømes Sondre Rinde 14 år då han innedebuterte for sesongen på Leikvang.

På 60 meter for gutar sprang nemnde Sondre på 8,19. I tyrvingpoeng er det no altså G14-tabellen som gjeld og dette løpet er verdt 881 poeng. Eitt hundredel betre var Emil Engelsen Holm, som no - ni månader før fødselsdagen - spring som 15-åring (829 poeng).

I lengde blei det 4,95 på Sondre (840 poeng).

Einaste svala for jenter var Maren Haugen Lillefosse (no J14). Ho sprang på 8,89 på 60 meter (827 poeng).

Varsam start, altså.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar