onsdag 23. november 2011

Friidrett - Fotball 1-0

No er me godt forspente med friidrettsbanar som i stor grad er til for det formålet, men svært mange banar må likevel dela anlegget sitt, ikkje minst med fotball. Ein og annan gongen kjem det rugby-folk og syklistar og gjer ting vanskelege for oss skikkelege folk på Fana Stadion, men det skal me ikkje gjera eit stort nummer av. Ikkje i dag.

Mest aktuell dei siste par åra har fotball-kollisjonen vore på Haugesund Stadion, der ein del har reist for å vera med på Mailekene. Haugesund sitt fotball-lag blir visstnok berre betre og betre og er blitt ein gjengangar i Eliteserien. Terminlista i Eliten blir ikkje klar før i desember månad, men Mailekene ligg truleg godt an til å få bli arrangert pinsehelga neste år, siste helga i mai.

Dei siste par åra har Tyrving ikkje hatt fotball for menn å konkurrera med. Då har Stabæk sitt fotball-lag spelt på Telenor Arena. Ein del vil ha fått med seg at Telenor Arena no er i ferd med å bli asfaltert og såleis eigna seg dårleg for fotball-sparking. Stabæk skal tilbake til Nadderud. Men både herrelaget og damelaget til Stabæk må spela kampane sine på andre datoar enn dei Tyrvinglekene går på. I Bærum er det nemleg slik at friidretten og Tyrving har forrang og fotball-laga som absolutt må trakka rundt på graset der må halda seg unna 15. - 17. juni 2012. 

Det gjer godt å høyra, ikkje sant?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar