tirsdag 3. februar 2015

FU-rapport etter pingvinane

Me er ikkje så reint lite krye av at me no i fire år har fått lov til å opna Pingvinlekene i Leikvanghallen. Dei første heata på 60 meter har, kvart år, vore med våre utøvarar: Ein stor takk til Arve og Trond for det!

Me likar også å tenka at me bidrar til både fest og moro-delen av Pingvinlekene, men også til at det ikkje berre skal handla om topp-prestasjonar, tyrvingpoeng og rekordar.

Det handlar også om stil og eleganse, som Heine til dømes viser her:



Når det er sagt, me i FU-gruppa til Gneist Friidrett er ikkje uinteresserte i personlege bestenoteringar. Me ønskjer sjølvsagt at treninga også skal føra med seg noko i betre prestasjonar for den enkelte.

Me var 19 utøvarar på plass denne fine vinterlørdagen, den siste i januar. Det i seg sjølv er me godt nøgde med.

60 meter er det alltid eit visst alvor over dette med startar og startpistol, sjølv om underteikna forsøker å agera pistol med mine PANG! i Høiehallen kvar lørdag. Det blei 7 persar, der Fredrik si forbetring på 2,7 sekund var imponerande!

Dette var jo flott, men i kule blei det ikkje mindre enn 17 bestenoteringar! Emilie si forbetring med 5 meter var iaugnefallande, naturlegvis. I tillegg noterer me oss Frode sitt støt med 2 kilos-kule - eminent teknikk!

Lengde er det me som gruppe har størst utfordringar med, men ingenting er kjekkare enn store utfordringar. 10 persar seier at ting er på gang her også. Me fekk også to nye over 2-meteren! Og Daniel persa med 80 centimeter!

... Og enno er det to treningar før vinterferien...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar