tirsdag 4. oktober 2011

Vindstille

Me er inne i ein etter måten stille periode. Eldstemann nytta i ettermiddag sjansen og prøvde - i lag med Andreas Iden, som er tilbake i full trening - den nye hallen på Leikvang. Rapporten er kort og grei: Dette var gode greier - og hallen var "betre enn på Ranheim". Jaja, den på Leikvang er no eit heilt år nyare, så det skulle berre mangla. Einaste irritasjonsmomentet er at ein har plassert den i utkant-Bergen.

Vindstille var det i alle fall inne i hallen. Det var det visstnok også under UM/NM i mangekamp i Trondheim andre helga i september. Det var då - som rapportert tidlegare -  Marianne Benserud (J16) vann sølv i sjukamp. Men som statistikar har eg teke resultatlistene frå Trondheim med ei klype salt. Absolutt alle vindmålingar er oppgitt med 0,0. Og det...

I tre veker har eg etterlyst meir informasjon om vindmålingane, men trønderar og fart...

Vel, vel, til så lenge får me presentera følgjande nye prestasjonar frå Marianne sin sjukamp:

- Ho sprang 100 meter hekk (76,2) på 17,48
- Ho betra kulenoteringa si til 7,58 (gir 613 tyrvingpoeng, som er ganske høgt plassert mellom Gneist-jentene i kast i år)
- Ho fekk 17,71 i spyd (175 tyrvingpoeng)
- Og ho kom i mål på 2:53,60 på 800 meter (436 poeng)

Til saman fekk ho så 3277 poeng i sjølve mangekampen. Mangekamp-resultat før og no er nesten like umuleg å måla opp mot kvarandre som spydkast med diverse spydtypar, men me er såpass informerte om tidlegare prestasjonar at me vågar å seia at Marianne sin prestasjon er ny klubbrekord i J16.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar