mandag 3. oktober 2011

Terminlistenytt II

Denne vinteren blir altså særs spennande, med splitter ny hall på Leikvang. Familiens utsende skal ut og studera vidunderet tirsdag. Me ventar spente på rapport.

Spennande blir det også å få fullstendig oversikt over tilbodet av stemne innomhus, når det blir klart i samband med terminlistemøtet i Kretsen 26. oktober. Førebels er det bebuda stemne i regi av Norna-Salhus 7. - 9. januar og det første kretsmesterskapet innomhus siste helga i januar. Gneist planlegg også eit større stemne på Leikvang.

Terminlistemøtet 26. oktober skal også ta opp utandørssesongen 2012. Her er det ein del omsyn som skal takast, og det er positivt at ein prøver få oversikten såpass tidleg. Sist sesong blei terminlistemøtet halde i januar månad.

Hovdingleikane går til vanleg tidleg i mai og kjem truleg 5/5 neste år. (Då er det konfirmasjonsleikar her i huset...) Laksevåglekene hadde jo ein ikkje-planlagt pause i 2011, førebels står det "12.mai" i oversikten for desse leikane neste år. Det er same dagen som Holmenkollstafetten, så søndagen vil nok vera eit kjekkare alternativ. 

Me kan nok ta for gitt at Framolekene kjem på si vante helg, 31. mai - 3. juni. Meir usikkert er det elles i juni: Tyrvinglekene blei flytta vekk frå si vanlege helg i år, fordi den fall saman med pinsa, men no går signala i retning av at ein i Tyving vil halda på si "nye" helg, slik at det i så fall blir 15. - 17. juni. Veidekkelekene på Lillehammer er i skrivande stund framleis i diskusjon med seg sjølv om endeleg plassering neste år, sjølv om den førebelse terminlista fortel om 21. - 24. juni. Som nemnt tidlegare har ein vurdert på Lillehammer å korta ned til tre dagar og i så fall også flytta arrangementet til den gamle Tyrving-helga (8. - 10. juni). Tipset mitt går likevel på at Veidekke blir verande på St. Hans-helga. I så fall blir det truleg Stor-KM her lokalt 9.-10. juni.

Junior-NM går i Sigdal siste helga i juli (27. -29.). Det er éi veke tidlegare enn vanleg. Årsak: Sommar-OL i London første del av august. UM på Askøy går 31. august - 2. september. Gneistspelen er sett opp førebels 25. - 26. august. Det er jo ei fin helg, men det er muleg at NCC-lekene for 13- og 14-åringar blir plassert same helga og då blir ho mindre fin. Alternativ plassering for NCC-lekene er 8.-9. september. (Eg registrerer at Kretsen opererer med 1. - 2. september som førebels helg for NCC-lekene, men eg tar for gitt at desse regionale leikane ikkje går samtidig med Ungdomsmesterskapet på Ravnanger.)

Her er naturlegvis endå fleire stemne, men her er såpass mykje usikkert enno at det får me venta med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar