tirsdag 4. oktober 2011

Juni 2012 - ei oppdatering

Då er ei viktig stadfesting komen på plass for terminlista neste sommar: Veidekkelekene på Lillehammer har falle ned på å halda fram som før; både med fire dagar og med den vanlege helga si. Då kan me nokolunde trygt slå fast at juni månad i 2012 vil ha følgjande hovudingrediensar:

31. mai - 3. juni: Framolekene. Fana Stadion.

9. - 10. juni: Stor-KM. Sannsynlegvis Fana Stadion. Dette har dei siste åra vore KM frå og med 15 år og oppover. I så fall så er denne helga "ledig" for tilbod til dei yngre, førebels.

15. - 17. juni: Tyrvinglekene. Nadderud Stadion. (Her er det faktisk endå eit viktig atterhald: Stabæk Fotball - altså elitelaget til Stabæk - vil mulegeins flytta tilbake til Nadderud frå Telenor Arena i 2012-sesongen. Dermed vil terminlista for Eliteserien i fotball kunna ha innverknad her. På den andre sida har fotballen sannsynlegvis EM-pause dei aktuelle helgene i juni)

21. -24. juni. Veidekkelekene, Lillehammer

30. juni - 1. juli. Ulvikaleikane. Dette har dei siste åra vore Strandebarm IL og Hardanger Friidrettsfestival si faste helg. No ligg det førebels an til at stemnet lenger inne i Hardanger overtar og at Strandebarm flyttar sitt arrangement til helga etter.

Og dette - 29. juni - 1. juli - er altså også helga til Världsungdomsspelen i Göteborg

1 kommentar:

  1. Tror heldigvis at fotballen har pleid å vike for Tyrvinglekene. Jeg spilte jo på Stabæk jr. til jeg var 17 år og da pleide vi å bytte til et annet garderobeanlegg under Tyrvinglekene (og Vivil-lekene), husker jeg, "på grunn av noe friidrettsgreier".

    SvarSlett