onsdag 9. desember 2015

Rekruttar

Norges Friidrettsforbund har teke ut sine rekrutteringslandslag for 2016-sesongen. Hordalands-klubbar er rikt representert. Gneist har følgjande med på listene:

Gjert Høie Sjursen er med i mangekamp. Gjert vann eit flott UM-gull i mangekamp i sin første UM-sesong i 2015. Trenar er Geir Sjursen.
I kategorien hopp er broder Amund Høie Sjursen med. Han missa så godt som heile 2015 med skadetrøbbel, men var seniorlandslagsutøvar i lengde og mellom landets aller beste på 100 meter før skadane sette inn. Pappa Geir er trenar. Amund er naturleg også heimehøyrande i sprintgruppa.

I tillegg er også Sondre Rinde med i hopp-gruppa. Her er ein annan pappa, Arve Rinde, mellom trenarane, saman med Heidi Benserud. Sondre har sine fremste hopp-resultat i tresteg.

Anna Serine Røssland blir verande i gruppa for mellom- og langdistanse. Til liks med Amund hadde ho eit trøblete 2015, men satsar med friskt mot i retning ein ny sesong, saman med trenar og broder, Ole Martin Røssland. Ny i denne gruppa er juniornorges-meister (med meir) av året, Henrik Irgens Gravdal, med Bjarte Eikanger som trenar. Heimehøyrande her er også motbakke- og terrengekspert Stian Øvergaard Aarvik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar